Medewerkers en rollen
Onder Medewerkers staan de mensen van je kantoor, hun rol, of ze actief zijn en hoeveel klanten aan hen hangen. Alleen een beheerder wijzigt dit.

De rollen
Section titled “De rollen”| Medewerker | Reviewer | Beheerder | |
|---|---|---|---|
| Dossiers bekijken, voorbereiden, exporteren en afsluiten | ja | ja | ja |
| Een beginstand bevestigen | ja | ja | ja |
| Een afgesloten jaar heropenen | ja | ||
| De koppeltabel en regels per fonds vastleggen | ja | ||
| Medewerkers uitnodigen en beheren | ja | ||
| Meekijken van Plusso toestaan of intrekken | ja | ||
| De instellingen van het kantoor wijzigen | ja |
Er is geen aparte controlestap: een medewerker bereidt voor, exporteert en sluit af. De rol reviewer bestaat voor kantoren die er al een hebben, met dezelfde rechten als een medewerker.
Een collega uitnodigen
Section titled “Een collega uitnodigen”Vul onder Lid uitnodigen de Naam en het E-mailadres in, kies de Rol en kies Uitnodiging maken.

Er gaat geen mail uit. Je krijgt een link die je zelf doorstuurt, met Uitnodigingslink kopiëren. Hij werkt een week en één keer, en wordt maar één keer getoond.

Je collega opent de link, kiest een wachtwoord en komt op de werkvoorraad (zie Je uitnodiging en inloggen). De toegang begint pas als hij de uitnodiging accepteert.
Een collega beheren
Section titled “Een collega beheren”Kies Beheren bij een collega:
- Rol wijzigen: kies de nieuwe rol.
- Nieuwe uitnodigingslink: voor wie zijn link kwijt is of te laat was. De vorige werkt dan niet meer.
- Toegang intrekken: de collega kan niet meer inloggen. Hangen er klanten aan hem, kies dan eerst bij Werk overdragen aan wie ze overneemt.
